“Bedrijven kiezen massaal voor een Server in de Cloud.” Uitingen die u steeds vaker in de media terug zal vinden. Maar welke oplossing past nu echt goed bij uw bedrijf? Wij helpen u graag kiezen. Het resultaat is een transparant en betrouwbaar advies. Voor een vast maandelijks bedrag bieden wij u onderstaande online kantoortoepassingen zonder server op eigen locatie.

Office 365, een bundel van producten en online diensten van Microsoft, om eenvoudig met anderen te communiceren en samen te werken.

Microsoft Office 365

Online werken met Gmail, Agenda of documenten en bestanden. Integratie met Outlook of Apple Mail en Calendar is mogelijk.

Microsoft Office 365

Uw bestanden veilig delen en werken op meerdere systemen in de Cloud. Apps voor iPhone, iPad en Android telefoon of tablet.

Microsoft Office 365

Hosted Exchange

Uw e-mail altijd en overal toegankelijk. Outlook voor Windows of Mac OS en tevens via elk met het internet verbonden device.

Meer informatie

Online Backup

Uw server- of PC backup veilig in de Cloud. Offixs verzorgt de installatie en het instellen van de dagelijkse controle van uw backup.

Meer informatie

Domeinnamen & Webhosting

Offixs verzorgt het registreren van domeinnamen en Webhosting van uw zakelijke website op serversystemen van Domeinbalie.

Meer informatie

Beheerde Werkplek

Een volledig beheerde werkplek, inclusief Windows of Apple Mac hardware, software en support vanaf € 90,00 per maand.

Meer informatie

Contacteer

Wij beantwoorden graag uw vragen!

Wilt u weten wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen?

Neem dan even contact op »

Contacteer

Meer informatie?

Bent u geïnteresseerd in de vele voordelen die Offixs voor uw organisatie kan bieden?
Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

    Neem onderstaande code over om spam te voorkomen

    Code: captcha