Google Apps voor Bedrijven

Uw bedrijf en werknemers optimaal laten profiteren van de mogelijkheden die het Nieuwe Werken biedt? Het Google Apps programma biedt de mogelijkheid om eenvoudig in de Cloud te werken met e-mail-, agenda-, bericht- en samenwerkingsprogramma’s, voor slechts € 4,00 per gebruiker per maand.

Google Apps is wereldwijd één van de leiders op het gebied van SaaS oplossingen en wij zien dat steeds meer bedrijven dit model omarmen. Dagelijks stappen duizenden bedrijven over en meer dan 3 miljoen bedrijven gebruiken deze oplossing om hun bedrijf te verbeteren met beter berichten- en samenwerkingsprogramma’s.

Gmail

 • Meer dan e-mail alleen. Aangepaste e-mail voor uw domein krijgen (dat wil zeggen [email protected]) met Gmail voor bedrijven.

Google Agenda

 • Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen binnen uw team. Online delen en beheren met Google Agenda.

Google Drive

 • Bewaar alles, deel wat u wilt. Overal toegang tot uw bestanden. Met Google Drive op uw Mac, pc of mobiele apparaat (of in uw browser) beschikt u op elke locatie over één plek voor actuele versies van uw bestanden. U kunt elk bestandstype uploaden. Daarnaast worden Google-documenten ook opgeslagen in Google Drive.

Google Documenten

 • Eenvoudig en overzichtelijk samenwerken aan documenten, presentaties en spreadsheets met Google Documenten. U kunt ook bestaand werk uploaden en dit online bekijken, delen en bewerken.

Google Sites

 • Heel eenvoudig websites voor teams maken met Google Sites.

Google Apps Vault

 • Voeg archivering en e-discovery toe aan Google Apps. Google Apps Vault is optioneel en biedt voor slechts €4,- per gebruiker per maand extra mogelijkheden voor archivering, e-discovery en informatiebeleid.

Bewaarbeleid

 • Stel een bewaarbeleid op dat automatisch op uw chat- en e-mailberichten wordt toegepast.

Archivering van e-mails en chatberichten

 • Uw chat- en e-mailberichten worden overeenkomstig uw beleid gearchiveerd en bewaard, zodat onbedoelde verwijderingen worden voorkomen.

E-discovery

 • Wees voorbereid op juridische procedures en nalevingscontroles met krachtige zoekprogramma’s waarmee u relevante e-mails en chatberichten kunt vinden en ophalen.

Wettelijke bewaarplicht

 • Stel indien nodig een juridische bewaarplicht in voor gebruikers. E-mails en chatberichten mogen in dat geval niet worden verwijderd.

Exporteren

 • Exporteer specifieke chat- en e-mailberichten naar standaardformaten voor verdere verwerking en controle.

Controles

 • Voer rapporten uit over gebruikersactiviteit en bewerkingen in het archief. Zoekopdrachten, bekeken berichten, exporteren enzovoort worden weergegeven.

Vaak zijn bedrijven wel geïnteresseerd in de voordelen van Google Apps, maar hebben ze niet de tijd, het personeel of de kennis om Google Apps volledig te integreren in hun bedrijfsprocessen en beschikbaar te stellen voor hun organisatie. Offixs helpt u graag op weg, en integreert Google Apps volledig in uw organisatie.

Contacteer

Wij beantwoorden graag uw vragen!

Wilt u weten wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen?

Neem dan even contact op »

Contacteer

Meer informatie?

Bent u geïnteresseerd in de vele voordelen die Offixs voor uw organisatie kan bieden?
Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

  Neem onderstaande code over om spam te voorkomen

  Code: captcha